Disclaimer                  

Algemene voorwaarden             

Gasleidinginspectie gasleiding LEIDING onstwedde scios mulder keuring inspectie gas brander ketel stoomketel stoom ventilator dakventilator rosenberg mark wtw luchtverwarming stralingsverwarming lucht straling luchtverwarmer wtw-unit kdv epn industrieel industriële utiliteit ventilatie verwarming MHR GSD GNSD GSE GNSE GS+ Infra Infra Line EBI PI PO

© M.I.B. 2012

Kunststof centrifugaal ventilatoren

De centrifugaal ventilatoren van het type EPN zijn volledig kunststof, enkelaanzuigende centrifugaal ventilatoren met achterovergebogen schoepen. De motor is buiten de luchtstroom geplaatst. Zij zijn uitermate geschikt voor toepassing in corrosieve en agressieve milieus en mede door hun UV bestendigheid geschikt voor buitenopstelling.

 

De ventilatorhuizen worden vervaardigd van PPS en zijn bestand tegen praktisch alle gasvormige agressieve media. In vergelijking met PVC is PPS bijzonder milieuvriendelijk. De huizen zijn temperatuurbestendig tot ca. 70 ˚C en voldoen aan de categorie “moeilijk ontvlambaar” volgens Brandschutzklasse B1.

 

De ventilator is dusdanig geconstrueerd dat er geen metaaldelen in contact komen met het medium. Waardoor het ontstaan van corrosie volledig uitgesloten is. Het stalen ventilatorframe is verzinkt. Door middel van flexibele verbindingen wordt de ventilator aangesloten op een kanaalsysteem. De aansluitdiameters zijn gebaseerd op normaal in de handel verkrijgbare kunststof buizen.

 

Specificaties:

 

 

Klik hier voor het downloaden van technische documentatie of flyer