Disclaimer                  

Algemene voorwaarden             

Gasleidinginspectie gasleiding LEIDING onstwedde scios mulder keuring inspectie gas brander ketel stoomketel stoom ventilator dakventilator rosenberg mark wtw luchtverwarming stralingsverwarming lucht straling luchtverwarmer wtw-unit kdv epn industrieel industriële utiliteit ventilatie verwarming MHR GSD GNSD GSE GNSE GS+ Infra Infra Line EBI PI PO

© M.I.B. 2012

Installatiebeheer ketelhuizen

Als facilitair manager heeft u te maken met veel partijen die werkzaamheden verrichten in uw ketelhuis. In het ergste geval moet u zeven verschillende bedrijven benaderen voor al uw keuringen en onderhoud. Daarnaast heeft u ook nog de verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van alle wettelijke wijzigingen op bijvoorbeeld branderkeuringen.
Om u volledig te “ontzorgen” heeft Mulder Installatie Beheer een systeem ontwikkeld die er voor zorgt dat u met een gerust hart uw andere werkzaamheden kunt uitvoeren. M.I.B. zorgt voor uw ketelhuis.
Door samenwerking met enkele gerenommeerde bedrijven, zoals (industriële) werktuigbouwkundige en elektrotechnische installateurs, ketelonderhoudsbedrijven, branderonderhoud- en branderinspectiebedrijven, kunnen wij uw totaal onderhoud en inspecties verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook samenwerken met de bij u reeds bekende bedrijven.
Ook de chemicaliën voor de waterbehandeling kunnen wij leveren. De controles ter plaatse en de rapportage met eventuele verbeter voorstellen, reparaties en modificaties worden door M.I.B. verzorgd.
Graag maken wij voor u een eerste inventarisatie van uw installatie. Hierbij wordt een overzicht gemaakt van uw volledige installatie. Op basis van een eerste inventarisatie gesprek wordt een voorstel gemaakt voor onderhoud en keuringen. U kunt daarbij aangeven welke partijen daarvoor benadert zullen worden, of wij maken een voorstel uit ons eigen bestand.