Disclaimer                  

Algemene voorwaarden             

Gasleidinginspectie gasleiding LEIDING onstwedde scios mulder keuring inspectie gas brander ketel stoomketel stoom ventilator dakventilator rosenberg mark wtw luchtverwarming stralingsverwarming lucht straling luchtverwarmer wtw-unit kdv epn industrieel industriële utiliteit ventilatie verwarming MHR GSD GNSD GSE GNSE GS+ Infra Infra Line EBI PI PO

© M.I.B. 2012

Disclaimer

Copyright

De volledige inhoud van deze site is auteursrechterlijk door Mulder Installatie Beheer beschermd. Alleen met schriftelijke toestemming van Mulder Installatie Beheer, is het toegestaan om deze site en/of onderdelen van de site te kopiëren.

 

Persoonlijke gegevens
Mulder Installatie Beheer zal door u ingevoerde gegevens niet aan derden doorspelen zonder uw schriftelijke toestemming vooraf.
Mulder Installatie Beheer houdt zich het recht voor de door u ingevoerde gegevens op te slaan en te gebruiken voor diverse activiteiten.

 

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is door Mulder Installatie Beheer met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld.
Mulder Installatie Beheer kan echter niet garanderen dat de inhoud en met name de daarin vervatte informatie en gegevens op ieder moment en in alle opzichten juist en volledig zijn.
Mulder Installatie Beheer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Ook kan Mulder Installatie Beheer niet gehouden worden de eventueel geleden directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, te vergoeden die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de informatie daarvan verkregen. Dit geldt tevens voor eventuele (on)-bereikbaarheid van de site.