Disclaimer                  

Algemene voorwaarden             

Gasleidinginspectie gasleiding LEIDING onstwedde scios mulder keuring inspectie gas brander ketel stoomketel stoom ventilator dakventilator rosenberg mark wtw luchtverwarming stralingsverwarming lucht straling luchtverwarmer wtw-unit kdv epn industrieel industriële utiliteit ventilatie verwarming MHR GSD GNSD GSE GNSE GS+ Infra Infra Line EBI PI PO

© M.I.B. 2012

Advies verwarming en ventilatie

Mulder Installatie Beheer is uw leverancier van verwarming- en ventilatiesystemen voor utiliteit en industrie.
Door jarenlange ervaring en het verzorgen van vele projecten, heeft M.I.B. de expertise in huis om uw verwarmings- of ventilatieprobleem op te lossen, of in geval van nieuwbouw een volledig nieuw systeem te ontwerpen. Naast de kennis beschikt M.I.B. over software om voor u de transmissie- en/of ventilatie-berekeningen te maken.
Indien wij van u een complete aanvraag inclusief (Autocad) tekening kunnen ontvangen, zullen we naast de berekeningen en de offerte ook een projecteringsvoorstel maken. Op deze manier kan de installateur op eenvoudige wijze de montagekosten bepalen.
Indien u niet beschikt over een installateur, dan biedt M.I.B. u de gelegenheid om gebruik te maken van de uitgebreide database van installateurs. We kunnen voor u de meest geschikte installateur selecteren.